Pažitka
Název:

Bábovka řepánka


Bábovka řepánka


Ingredience:
Ingredience:
mandlová mouka150 g
kukuřičná mouka/pohanková100 g
vejce2 ks
kokosový olej (máslo)2 lžíce
tvaroh250 g
mandlové mléko100 ml
kakao2 lžíce
uvařená řepa200 g
protein (ořech)2 odměrky
sůl špetka
čekankový sirup dle chuti
Šmakoun švestka100 g
Postup přípravy:

Mám pro vás recept na sytou, vlhkou a hutnou bábovku. Věřím, že si na ni pochutnáte stejně jako my.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience (kromě tvarohu) na korpus dáme do misky a zpracujeme hladké těsto mixérem.

Nalijeme do formy polovinu a lžící poklademe tvaroh a nalijeme zbytek.

Pečeme v troubě cca 50 minut.

TIP: Můžeme posypat proteinem.

Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy60 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno