Pažitka
Název:

Banánová bábovka


Banánová bábovka


Ingredience:
Ingredience:
vejce (zvlášť žloutky a bílky)2 ks
cukr krupice200 g
Hera150 g
velké zralé banány3 ks
mléko100 ml
hladká mouka300 g
kypřící prášek1 balíček
sůl špetka
nahrubo pokrájená mléčná čokoláda50 g
Postup přípravy:

Zapomeňte na suchou bábovku. Tato bábovka je díky banánům krásně vláčná.

Vyšleháme si bílky se špetkou soli.
Do misky vložíme zbylé suroviny krom ořechů a čokolády a pořádně důkladně prošleháme. Jakmile je těsto hotové, tak lehce vmícháme našlehané bílky. Poté i kousky ořechů a čokolády.

Vše pečeme na 150 stupňů. A jak poznáme, že je bábovka hotová? Píchneme do ní špejlí, a pokud se těsto nelepí na špejli, tak je hotovo :)

Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy45 min

Autor:
Kateřina Kuranova - Smooth cooking

    zavřít okno