Pažitka
Název:

Batátovo-hrušková polévka s bílým misem a kokosovým mlékem


Batátovo-hrušková polévka s bílým misem a kokosovým mlékem


Ingredience:
Ingredience:
větší batáty2 ks
hruška2 ks
zeleninový vývar1 l
bílé miso1 lžička
kokosové mléko dle potřeby
Postup přípravy:

Batáty nejsou v naší kuchyni až tak obvyklé, ale chutnají výborně. Zkuste tuto polévku, která je zajímavá, nejen svou chutí, ale také složením. Tato polévka je vhodná pro ABKM.

Batáty oloupeme a nakrájíme, zalijeme vývarem a necháme společně povařit. Hrušky rozkrájíme na kousky a opečeme na troše kokosového oleje. Jakmile jsou batáty uvařené, přidáme hrušky. Vše společně promixujeme, přidáme miso a chvilku povaříme.
Polévku zdobíme kokosovým mlékem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Lucie Rosenbergová

    zavřít okno