Pažitka
Název:

Bazalkovo-tymiánové pečené brambory


Bazalkovo-tymiánové pečené brambory


Ingredience:
Ingredience:
velké brambory4 ks
hrubá mořská sůl dle chuti
bazalka dle chuti
olivový olej dle potřeby
tymián dle chuti
uzená paprika dle chuti
Postup přípravy:

Brambory, jako přílohu, můžete připravovat na nekonečně mnoho způsobů, tak proč nevyzkoušet s bazalkou a tymiánem.

Brambory si den předem předvaříme do poloměkka. Druhý den si je nakrájíme na kostky, prosypeme nasekanou bazalkou, tymiánem, špetkou uzené papriky, prokápneme olivovým olejem, osolíme hrubou solí a dáme péci na plech s pečícím papírem. Dobré jsou také s jogurtem, ochuceným hořčicí nebo bylinkami.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno