

| Korpus: | |
| mleté ořechy | 100 g |
| mandlové mléko | 100 ml |
| kakao | 2 lžíce |
| protein (čokoláda) | 50 g |
| kokos | 150 g |
| pohanková mouka | 50 g |
| rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy) | 100 g |
| vejce | 2 ks |
| čekankový sirup | dle chuti |
| tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
| sůl | špetka |
| Krém: | |
| Šmakoun krém kokosový | 2 ks |
| tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
| kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
| Krém švestkový: | |
| Šmakoun švestka | 200 g |
| tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
| kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
| Ozdoba: | |
| kakaová hmota | dle potřeby |
| maliny | dle chuti |
| vlašské ořechy | dle chuti |
Mým milovaným klientům (těm, co se na ně dostalo) chutnalo. Tak sem s ním. Je to tip na korpus bez laktózy, krémy si pak každý může udělat dle chuti.
Předehřejeme si troubu na 180°C. Suroviny na korpus dáme do mísy a rozemeleme tyčovým mixérem. Dáme do formy a pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si oba krémy. Šmakouna v celku dám do sekáčku i s tvarohem a tukem.
Vychladlý korpus opatrně rozřízneme a potřeme krémem, ozdobíme hmotou a malinami.
Podrobné info: