Korpus: | |
mleté ořechy | 100 g |
mandlové mléko | 100 ml |
kakao | 2 lžíce |
protein (čokoláda) | 50 g |
kokos | 150 g |
pohanková mouka | 50 g |
rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy) | 100 g |
vejce | 2 ks |
čekankový sirup | dle chuti |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
sůl | špetka |
Krém: | |
Šmakoun krém kokosový | 2 ks |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
Krém švestkový: | |
Šmakoun švestka | 200 g |
tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
kokosový olej rozpuštěný | 2 lžíce |
Ozdoba: | |
kakaová hmota | dle potřeby |
maliny | dle chuti |
vlašské ořechy | dle chuti |
Mým milovaným klientům (těm, co se na ně dostalo) chutnalo. Tak sem s ním. Je to tip na korpus bez laktózy, krémy si pak každý může udělat dle chuti.
Předehřejeme si troubu na 180°C. Suroviny na korpus dáme do mísy a rozemeleme tyčovým mixérem. Dáme do formy a pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si oba krémy. Šmakouna v celku dám do sekáčku i s tvarohem a tukem.
Vychladlý korpus opatrně rozřízneme a potřeme krémem, ozdobíme hmotou a malinami.
Podrobné info: