

| Ingredience: | |
| mascarpone | 250 g | 
| Bombardino + na ozdobení | 4 lžíce | 
| čerstvé jahody | dle potřeby | 
| vanilkový cukr | 1 balíček | 
| citronová šťáva | dle chuti | 
| citronová kůra | dle chuti | 
| piškoty | dle potřeby | 
| silná káva | na namáčení piškotů | 
| vyšlehaná smetana | dle potřeby | 
Dobře víte, že jsem " Masorád " a na sladké moc nejsem. Ale jednou za čas si taky ráda smlsnu, to zas jo. Lovila jsem v lednici, co bych si tak dala a našla jsem jahody, mascarpone a z Itálie přivezené Bomradino. A vymyslet jednoduchou kombinaci už nebyl takový problém.
Mascarpone smícháme s Bombardinem, vanilínovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou (podle chuti můžete přisladit). Jahody nakrájíme na plátky.
 Piškoty namočíme ve vychladlé kávě a vyskládáme jimi dno pohárů. Strany obložíme jahodovými plátky (můžete je vrstvit třeba i do krému) a vymíchaným krémem naplníme poháry. Navrch přijde šlehačka  a polijeme ještě zlehka Bombardinem.