

| Korpus: | |
| tvaroh bez laktózy | 500 g |
| rostlinné mléko | 150 ml |
| protein (čokoláda) | 50 g |
| borůvky | 100 g |
| sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
| pokrájené jahody | 150 g |
| vejce | 3 ks |
| arašídové máslo 4Slim (kaumy.cz) | 1 velká lžíce |
| kakao | 4 lžíce |
| kukuřičná mouka | 100 g |
| Krém: | |
| Šmakoun krém kokosový | 1 ks |
| tvaroh bez laktózy | 200 g |
| sirup bez cukru | 2 lžíce |
| borůvky | na ozdobu |
Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
Suroviny na korpus dáme do mísy a vyšleháme.
Směs dáme do formy, vložíme do trouby a pečeme cca 45 minut.
Mezitím si vyšleháme krém.
Upečený a vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme borůvkami.
Podrobné info: