Pažitka
Název:

Bramboráky s anglickou slaninou a křenem


Bramboráky s anglickou slaninou a křenem


Ingredience:
Ingredience:
na jemno nastrouhané a vymačkané brambory750 g
sůl dle chuti
pepř dle chuti
vejce1 ks
strouhaný křen3 lžíce
libovější anglická slanina100 g
hrubá moukacca 100 g
majoránka dle chuti
česnek dle chuti
olej nebo sádlo na smažení
Postup přípravy:

Také milujete bramboráky? My se po nich můžeme utlouct! Dnes jsem je dělala trochu jinak než obvykle a měly velký úspěch.

Brambory nastrouháme do mísy a vymačkáme z nich vodu. Přidáme k nim ostatní suroviny a dobře promícháme. Pokud nemáte čerstvý křen, můžete použít i kupovaný ve sklenici. Na oleji nebo sádle usmažíme bramboráky.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno