

| Ingredience: | |
| bramborový knedlík | 1 větší kousek |
| čerstvé houby | 1 hrst |
| cibule | 1 ks |
| slanina | 1 kus |
| vejce | 1-2 ks |
| kmín | 1 špetka |
| sůl | 1 špetka |
| tymián | 1 špetka |
| máslo | 1 lžíce |
| kyselá okurka |
Pokud vám zbyl z nedělního oběda bramborový knedlík, mám pro vás tip na rychlou chutnou večeři. Taste čerstvé houby a obyčejný recept bude výtečnou pochoutkou.
Slaninu pozvolna vyškvaříme na suché pánvi, pak přidáme najemno nakrájenou cibuli, pokrájené houby a trochu másla, osolíme, okořeníme a restujeme pozvolna cca 10 minut, aby se nám odpařila přebytečná tekutina z hub. Poté vložíme nakrájené knedlíky, chvilku je opékáme, prohříváme a do směsi rozklepneme vajíčka. Rozmícháme, necháme ztuhnout, dosolíme a můžeme podávat, samozřejmě nejlépe s kyselou okurkou.
Podrobné info: