Pažitka
Název:

Bramborové restované knedlíky s vajíčkem, slaninou a houbami


Bramborové restované knedlíky s vajíčkem, slaninou a houbami


Ingredience:
Ingredience:
bramborový knedlík1 větší kousek
čerstvé houby1 hrst
cibule1 ks
slanina1 kus
vejce1-2 ks
kmín1 špetka
sůl1 špetka
tymián1 špetka
máslo1 lžíce
kyselá okurka
Postup přípravy:

Pokud vám zbyl z nedělního oběda bramborový knedlík, mám pro vás tip na rychlou chutnou večeři. Taste čerstvé houby a obyčejný recept bude výtečnou pochoutkou.

Slaninu pozvolna vyškvaříme na suché pánvi, pak přidáme najemno nakrájenou cibuli, pokrájené houby a trochu másla, osolíme, okořeníme a restujeme pozvolna cca 10 minut, aby se nám odpařila přebytečná tekutina z hub. Poté vložíme nakrájené knedlíky, chvilku je opékáme, prohříváme a do směsi rozklepneme vajíčka. Rozmícháme, necháme ztuhnout, dosolíme a můžeme podávat, samozřejmě nejlépe s kyselou okurkou. 

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno