Pažitka
Název:

Bramborovo-uzeninové špízy s pórkem a cibulí


Bramborovo-uzeninové špízy s pórkem a cibulí


Ingredience:
Ingredience:
větší brambory4 ks
uzenina (špekáčky)200 g
cibule1 ks
menší pórek1 ks
olivový olej dle potřeby
sůl dle chuti
pepř dle chuti
gyros koření dle chuti
Postup přípravy:

Dnes jsem připravila rychlý oběd z toho, co jsem doma našla. Je to sice jednoduché, ale věřte, že moc dobré.

Brambory oloupeme a pokrájíme na cca 1cm kolečka. Pórek, cibuli a uzeninu nakrájíme podobně a střídavě napichujeme na jehly. Připravené špízy okořeníme a dáme na plech s pečícím papírem. Občas zakápneme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě na program gril dozlatova. 

Podávat můžeme například se salátem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno