

| Ingredience: | |
| větší brambory | 4 ks |
| sterilované červené fazole | 1 plechovka |
| uvařená červená řepa | 1 ks |
| sladkokyselé okurky | 2 - 3 ks |
| cibule | 1 ks |
| olej | 2 lžíce |
| nálev z okurek | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
Minulý týden jsem ochutnala výborný salát, o jehož recept se s vámi musím podělit. Je z brambor, fazolí a červené řepy, která mu dodá krásnou barvu. Takže milovníci řepy, pozor!
Uvařené brambory oloupejte, nechte vychladnout a nakrájejte na kostičky. Řepu také oloupejte, a buď ji nastrouhejte na hrubém struhadle, nebo také pokrájejte. Cibuli a okurky nadrobno. Vše vložte do misky spolu se slitými fazolemi, osolte, opepřete, přilijte olej a podle chuti přilévejte postupně lák z okurek, abyste docílili vyvážené chuti. Promíchejte a nechte uležet v lednici.
Podrobné info: