Pažitka
Název:

Bramborový salát s fazolemi a řepou


Bramborový salát s fazolemi a řepou


Ingredience:
Ingredience:
větší brambory4 ks
sterilované červené fazole1 plechovka
uvařená červená řepa1 ks
sladkokyselé okurky2 - 3 ks
cibule1 ks
olej2 lžíce
nálev z okurek dle chuti
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Minulý týden jsem ochutnala výborný salát, o jehož recept se s vámi musím podělit. Je z brambor, fazolí a červené řepy, která mu dodá krásnou barvu. Takže milovníci řepy, pozor!

Uvařené brambory oloupejte, nechte vychladnout a nakrájejte na kostičky. Řepu také oloupejte, a buď ji nastrouhejte na hrubém struhadle, nebo také pokrájejte. Cibuli a okurky nadrobno. Vše vložte do misky spolu se slitými fazolemi, osolte, opepřete, přilijte olej a podle chuti přilévejte postupně lák z okurek, abyste docílili vyvážené chuti. Promíchejte a nechte uležet v lednici.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno