Pažitka
Název:

Bryndzová pomazánka


Bryndzová pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
brynza100 g
změklé máslo60 g
domácí lučina60 g
Postup přípravy:

Bryndza patří mezi potraviny, které buď milujete, nebo je nemůžete ani cítit. U nás platí ta první varianta. Až se musím kolikrát krotit, abychom ji neměli na jídelníčku zase až tak často, protože kromě tučnosti je i dost slaná. Nicméně jakmile je někde v akci, nelze odolat. Většinou skončí v haluškách, ale dnes jsem ji připravila jako pomazánku. Poprvé jsem ji takto ochutnala u kamarádky a jejímu kouzlu jsem propadla. Třeba zachutná i Vám.

Všechny ingredience společně umixujeme (vymícháme) dohladka a máme hotovo. Geniálně jednoduché že? Podáváme s pečivem, krekry, či krájenou zeleninou.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Ivana Mařáková

    zavřít okno