

| Ingredience: | |
| brynza | 200 g |
| máslo | 100 g |
| střední žlutá cibule | 1 ks |
| mletá sladká paprika | 1 lžíce |
| sůl | dle chuti |
Tuhle pomazánku miluju. Můžu ji jíst k snídani, svačině i večeři a pořád mi bude chutnat.
Nejlepší je, když Zdenda přinese od kolegyně z práce velkou kouli brynzy a já pak můžu udělat halušky, tuhle pomazánku nebo si samotnou brynzu namazat jen tak na chleba.
Do mísy vložte brynzu a máslo a oboje nechte dojít do pokojové teploty - změknout, aby se máslo s brynzou při míchání dobře spojilo.
Povolené máslo s brynzou společně promíchejte, přidejte najemno pokrájenou cibuli, papriku a lehce osolte. Vše dobře promíchejte.
Nejlepší je na čerstvém chlebu, posypaná jarní cibulkou.
Podrobné info: