Pažitka
Název:

Brynzová pomazánka


Brynzová pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
brynza200 g
máslo100 g
střední žlutá cibule1 ks
mletá sladká paprika1 lžíce
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Tuhle pomazánku miluju. Můžu ji jíst k snídani, svačině i večeři a pořád mi bude chutnat. 

Nejlepší je, když Zdenda přinese od kolegyně z práce velkou kouli brynzy a já pak můžu udělat halušky, tuhle pomazánku nebo si samotnou brynzu namazat jen tak na chleba.

Do mísy vložte brynzu a máslo a oboje nechte dojít do pokojové teploty - změknout, aby se máslo s brynzou při míchání dobře spojilo. 

Povolené máslo s brynzou společně promíchejte, přidejte najemno pokrájenou cibuli, papriku a lehce osolte. Vše dobře promíchejte. 

Nejlepší je na čerstvém chlebu, posypaná jarní cibulkou.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Pavlína Stachová

    zavřít okno