Pažitka
Název:

Buřty pečené na černém pivu a zelenině


Buřty pečené na černém pivu a zelenině


Ingredience:
Ingredience:
špekáček300 g
cibule1 ks
paprika1 ks
rajče2 ks
černé pivo1 láhev
vývar2 dcl
sůl špetka
pepř špetka
worcester1 lžička
červená paprika špetka
chilli špetka
česnek2 stroužky
Postup přípravy:

Buřty a pivo....

Orestujeme cibuli a papriku, přidáme rajčata a česnek, přelijeme černým pivem a vývarem, okořeníme a provaříme.

Do pekáčku dáme na čtvrtky nakrájené buřty, přelijeme připravenou šťávou a dáme péct na 15 minut na 200°C. 

 

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Marek Janík

    zavřít okno