

| Ingredience: | |
| filet z candáta | 1 ks |
| sádlo | trochu |
| čerstvě mletý pepř | špetka |
| citron | 1 ks |
| holandská omáčka | dle potřeby |
| vařené brambory | 200 g |
| jarní cibulka | 1 ks |
| cibule | 1/2 ks |
| slanina | dle potřeby |
| máslo | 3 oříšky |
| smetana | 1 dl |
Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!
Na rozpálenou pánev vymazanou sádlem vložíme rozpůlený, opepřený, osolený, pokapaný citronem (nemusí být, já to nedělám) filet kůží dolů a chvilku přitlačíme, aby se nezkroutil.
Po 3 minutách otočíme, tak na 2 minuty, podle síly filetu.
Na rozpálené pánvi se sádlem osmažíme slaninu s cibulí do které poté vložíme brambory s čerstvou jarní cibulkou, máslem, smetanou a jemně rozšťoucháme.
Podrobné info: