Pažitka
Název:

Candát se šťouchačkama


Candát se šťouchačkama


Ingredience:
Ingredience:
filet z candáta1 ks
sádlo trochu
čerstvě mletý pepř špetka
citron1 ks
holandská omáčka dle potřeby
vařené brambory200 g
jarní cibulka1 ks
cibule1/2 ks
slanina dle potřeby
máslo3 oříšky
smetana1 dl
Postup přípravy:

Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!

Na rozpálenou pánev vymazanou sádlem vložíme rozpůlený, opepřený, osolený, pokapaný citronem (nemusí být, já to nedělám) filet kůží dolů a chvilku přitlačíme, aby se nezkroutil.
Po 3 minutách otočíme, tak na 2 minuty, podle síly filetu.

Na rozpálené pánvi se sádlem osmažíme slaninu s cibulí do které poté vložíme brambory s čerstvou jarní cibulkou, máslem, smetanou a jemně rozšťoucháme.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milan Šesták

    zavřít okno