

| Ingredience: | |
| nejlépe pravá svíčková (můžeme použít i falešnou jako já) | 400 g | 
| olivový olej | trochu | 
| citronový pepř | špetka | 
| chilli koření | špetka | 
| směs koření Argentina nebo dle vlastní chuti | špetka | 
| sůl | špetka | 
| balsamikový ocet | pár kapek | 
| polníček | na ozdobení | 
| hobliny parmazánu | na ozdobení | 
O tomto receptíku se trochu víc rozepíšu, protože jsem ho dělala poprvé a jsem pyšná, jak se mi povedl, až na tom zdánlivě nic není....
Čerstvý a krásný kousek masa potřeme - vmasírujeme olivový olej, necháme při pokojové teplotě cca hodinu odstát.
Na potravinovou folii dáme směs koření Argentina, pomeleme citronový pepř, pomeleme chilli a pořádně vmasírujeme do masa. Zabalíme pevně do folie a dáme do horní police v lednici do druhého dne odstát - nejlépe cca 20-24h. Před podáváním vložíme do mrazáku na 2hod. Krájíme na tenké skoro průhledné plátky ostrým nožem. Solíme až na talíři a pokapeme olivovým olejem s kapkou balsamika. Na talíři jsem carpaccio ozdobila polníčkem a hoblinami parmezánu.
Způsob servírování je na každém (rajčata salát, sýr parmezán... myslím že dle chutí každého, cokoliv).
Podrobné info: