Pažitka
Název:

Celozrnné špagety v česnekové ricottě s orestovanými žampiony a krůtím prsíčkem


Celozrnné špagety v česnekové ricottě s orestovanými žampiony a krůtím prsíčkem


Ingredience:
Ingredience:
celozrnné špagety dle potřeby
ricotta dle potřeby
česnek1 stroužek
žampiony dle potřeby
máslo dle potřeby
olivový olej dle potřeby
drcený kmín dle chuti
sůl dle chuti
krůtí prsíčko dle potřeby
koření dle chuti
olivový olej dle potřeby
sůl dle chuti
jarní cibulka dle chuti
Postup přípravy:

Dnes jsem připravila rychlý oběd v pohodě celozrnných těstovin s krůtím prsíčkem, žampiony a ricottou. Recept je opravdu jednoduchý a moc dobrý.

Nejprve si uvaříme špagety. Do mísy dáme ricottu, česnek, sůl, uvařené těstoviny a promícháme tak, aby se vše obalilo.

V pánvi si orestujeme na kmínu žampiony. 

Krůtí masíčko si naložíme do koření (použila jsem od Sonnetoru - Energie - pikantní - směs květů s kořením) na cca 3 hodiny a pak orestujeme na pánvi.

Nakonec vše navrstvíme na talíř a zasypeme čerstvou jarní cibulkou. 

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Lucie Jahelková

    zavřít okno