

| Ingredience: | |
| cibule | 1 ks |
| kuřecí prso | 1 ks |
| kuřecí játra | cca 200 g |
| vídeňské párky | dle potřeby |
| kari fazole | 1 plechovka |
| olej | dle potřeby |
| kečup | 1 lžíce |
| smetana | 4 lžíce |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| voda | dle potřeby |
Někdy mám dny, kdy se mi vařit vůbec nechce, přestože většinou mne to velmi baví. V takových případech přemýšlím jak to vaření urychlit a ošidit a přitom rodinu nasytit. Takže dnes u nás mišmaš z toho co zbylo v lednici a zítra jedu na velký nákup doplnit zásoby.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, játra a ochutíme solí a pepřem. Poté přidáme nakrájené párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vše dohromady vaříme do změknutí. Je to takový výborný mišmaš ze zbytků z ledničky (smích).
Podrobné info: