

| Ingredience: | |
| mleté zadní hovězí maso | 450 g |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 5 stroužků |
| olivový olej | 2 lžíce |
| mleté chilli | 1 lžíce |
| drcená rajčata | 1 plechovka |
| rajský protlak | 2 lžíce |
| římský kmín | 2 lžičky |
| třtinový cukr | 2 lžičky |
| čerstvá červená paprika | 1 ks |
| mletá sladká paprika | 2 lžičky |
| červené fazole ve slaném nálevu | 1 plechovka |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| hořká čokoláda | 2 čtverečky |
Přidat kousek hořké čokolády? Proč ne, zkoušíme nové chutě, tak pojďte do toho se mnou.
Na rozpálený olej vhodíme najemno nakrájenou cibuli, na plátky pokrájený česnek a necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku kmín, papriku mletou, chilli a necháme rozvonět. Přidáme maso a zprudka cca 10 minut za intenzívního míchání restujeme. Vyklopíme do pánve rajčata z plechovky i se šťávou, přidáme cukr, dosolíme a opepříme, provaříme na mírném plameni cca 10 minut. Pak přidáme scezené fazole. Prohřejeme a na závěr přidáme čokoládu a necháme rozpustit. Podáváme s pečivem nebo s rýží.
Podrobné info: