Pažitka
Název:

Chléb z podmáslí a medu


Chléb z podmáslí a medu


Ingredience:
světlá mouka s přidaným práškem do pečiva500 g
podmáslí250 ml
med - mírně ohřátý15 ml
sůl5 ml
olivový olej125 ml
Postup přípravy:

Trošku jiný chléb....

Smíchejte všechny ingredience dohromady, bez hnětení!
Vymažte nádobu, ve které budete chléb péci buď nesoleným máslem či olejem.
Pečeme při 180°C po dobu 50 minut.
Podáváme se sýrem, máslem a džemem.!

Překlad: Jazyková škola FOR YOU

 

Buttermilk and honey bread

500g Selfraising flour
250ml Buttermilk
15ml Raw honey (slightly warmed)
5ml Salt
125ml Olive oil

Mix all the ingredients together, no kneading needed!
Make sure you grease your bread pan well with either unsalted butter or oil or something such as "cook and spray"'
Bake at 180 for 50 min
Serve with cheese, jam and butter!

Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy60 min

Autor:
Mone Wagener

    zavřít okno