Pažitka
Název:

Chléb z podmáslí, semínek a sýru


Chléb z podmáslí, semínek a sýru


Ingredience:
Ingredience:
mouka s kypřícím práškem500 g
slunečnicový olej125 ml
podmáslí500 ml
raw med3 lžíce
strouhaný sýr dle Vašeho výběru ( já použila Goudu)1 hrnek
sušená bazalka20 ml
Postup přípravy:

Připravte si skvělé domácí pečivo z podmáslí, semínek a sýra. Po upečení je tento chléb krásně měkoučký.

Smíchejte všechny ingredience. Nalijte na vymazanou chlebovou pánev, posypte semínky a hnědým cukrem. Pečte při 180 stupních po dobu 1 hodiny. 

Nezapomeňte, že tento chléb je velmi měkký. Nechte ho vychladnout a pak nakrájejte elektrickým nožem. Podávejte s máslem a džemem dle Vašeho výběru. 

Překlad: Jazyková škola FOR YOU

Buttermilk, seed and cheese bread

500g self raising flour
125ml sunflower oil
500ml buttermilk
3tbs raw honey
1 cup grated cheese of your choice, I used Gouda
20ml dried basil

Mix all the ingredients well. Pour in already greased bread pan, sprinkle with mixed seeds and brown sugar over the seeds. Bake at 180 degrees for 1 hour.

Remember this bread is extremely soft, let it cool down properly and cut with an electric knife. Serve with butter and jam of your choice.


Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy60 min

Autor:
Mone Wagener

    zavřít okno