

| Ingredience: | |
| cibuláček | 2 ks (á 150 g) | 
| jarní cibulka | 1 ks | 
| kečup | 1 lžíce | 
| worcester | dle chuti | 
| sůl | dle chuti | 
| pepř | dle chuti | 
| hořčice | dle chuti | 
Milujeme tataráček z uzeniny "cibuláčku". Je moc dobrý, když se připraví, jako klasický tatarák z hovězího masa. Zkusili jste ho někdy, nám chutná víc, jak s rizikem syrového masa.
Příprava tohoto tataráčku je opravdu velmi jednoduchá. Cibuláček smícháme s hořčicí, kečupem, worcesterem, solí, pepřem a nasekanou jarní cibulkou.
Podáváme s očesnekovanými topinkami.
Tataráček je výborný k vínu či pivu a skvěle se hodí k nejrůznějším posezením, například na Silvestra.
Podrobné info: