Pažitka
Název:

Cibuláčkový tataráček


Cibuláčkový tataráček


Ingredience:
Ingredience:
cibuláček2 ks (á 150 g)
jarní cibulka1 ks
kečup1 lžíce
worcester dle chuti
sůl dle chuti
pepř dle chuti
hořčice dle chuti
Postup přípravy:

Milujeme tataráček z uzeniny "cibuláčku". Je moc dobrý, když se připraví, jako klasický tatarák z hovězího masa. Zkusili jste ho někdy, nám chutná víc, jak s rizikem syrového masa.

Příprava tohoto tataráčku je opravdu velmi jednoduchá. Cibuláček smícháme s hořčicí, kečupem, worcesterem, solí, pepřem a nasekanou jarní cibulkou.

Podáváme s očesnekovanými topinkami. 

Tataráček je výborný k vínu či pivu a skvěle se hodí k nejrůznějším posezením, například na Silvestra.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno