Pažitka
Název:

CIMPR CAMPR


CIMPR CAMPR


Ingredience:
Těsto:
rostlinný tuk200 g
cukr moučka30 g
hladká mouka250 g
mleté ořechy100 g
žloutek1 ks
Na obalení:
moučkový cukr150 g
vanilkový cukr1 ks
Postup přípravy:

Kdo má rád vanilkové rohlíčky, tak si zamiluje tohle jednoduché cukrovíčko, které je připravené za chvilku a úplně se rozplývá na jazyku. Opravdu je to luxusní dobrota a je to raz-dva hotové. A mohli je vidět i v pořadu Hezky česky s Vendy a Adamem.

Ze všech ingrediencí zpracujeme těsto. Z těsta uděláme kuličky na plech vyložený pečícím papírem a vidličkou rozmáčkneme kuličku do tvaru sušenky. Pečeme při 180 °C do růžova. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru smíchaným s vanilkovým cukrem.

Foto z pořadu: Katalin Sándor

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno