Pažitka
Název:

Cizrnová omeleta se salátem, rajčetem, fetou, klíčky a černým sezamem


Cizrnová omeleta se salátem, rajčetem, fetou, klíčky a černým sezamem


Ingredience:
Ingredience:
cizrnová mouka100 g
voda200 ml
černá vulkanická sůl1 mini lžička
lahůdkové droždí1 lžíce
kurkuma větší špetka
pepř dle chuti
ghí nebo arašídový olej na pečení
Dozdobení:
radicchio dle chuti
rajče dle chuti
feta nebo balkánský sýr dle chuti
klíčky dle chuti
sezam dle chuti
Postup přípravy:

Mám pro vás další tip na lehký obídek z mé kuchyně. Tentokrát na omeletu z cizrnové mouky, která je plná bílkovin a zasytí vás.

Příprava je velmi jednoduchá. Z uvedených ingrediencí vyšleháme těsto na omeletu. Směs necháme 20 minut odstát. Poté už jen opečeme na pánvi omelety. 

Hotové omelety naplníme oblíbenými ingrediencemi.

Určitě stojí za vyzkoušení!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Lucie Jahelková

    zavřít okno