

| Ingredience: | |
| čočka | 1 plechovka |
| klobása | 1 ks |
| malá cibule | 1 ks |
| jarní cibulka se zelenou natí | 1 ks |
| rajčátka | 2 - 3 ks |
| červená paprika | 1 ks |
| mrkev nastrouhaná nahrubo | 1 ks |
| černé olivy | pár |
| dijonská hořčice | 1 lžíce |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| citronová šťáva | dle chuti |
Můj manžel mi ho tajně chodil ujídat a nakonec ho k večeři moc nezbylo.
Čočku propláchneme a necháme ji okapat. Poté ji vyklopíme do mísy a na cibulce opečeme nakrájenou klobásu, kterou přidáme k čočce spolu s ostatními ingrediencemi. Salát je nejlepší, když ho necháme v ledničce nějakou dobu uležet, pokud to tedy vydržíte.
Podrobné info: