Pažitka
Název:

Čokoládové růžičky


Čokoládové růžičky


Ingredience:
čokoláda na vaření100 g
máslo50 g
smetana ke šlehání50 ml
mandlová mouka (jemně namleté mandle)2 lžíce
mandlové aroma1/2 lžičky
Ingredience:
Postup přípravy:

Víte, co jsem slyšela? ,,Devět z deseti lidí miluje čokoládu...a ten desátý lže." Naprosto souhlasím. Znáte vůbec někoho, kdo čokoládu rád nemá?

Silikonová forma na pralinky je úžasná věc, protože si během chvilky vyrobíte vlastní čokoládové dobroty podle vlastní chuti, které rozhodně nikde dlouho ležet nebudou. Můžu vám slíbit, že vám budou chutnat a ještě budete litovat, že jich máte jen 12. Anebo je můžete věnovat někomu podobně čokoládově naladěnému jako takový milý a jedlý dárek. 

Rozpusťte čokoládu s máslem, vmíchejte smetanu, aroma a mandle, naplňte formičku a dejte alespoň na 12 hodin ztuhnout do lednice.

Jen si teď s povzdechem říkám, že jsem takový skvělý vynález neobjevila dřív!

Podrobné info:
Počet porcí12 porcí
Čas přípravy20 min

Autor:
Kristina Hrubá

    zavřít okno