Pažitka
Název:

Čokoládový cheesecake


Čokoládový cheesecake


Ingredience:
Ingredience:
tmavé sušenky Bebe1 balení
rozpuštěné máslo100 g
Náplň:
jemný tvaroh v vaničce500 g
33% šlehačka250 ml
čokoláda na vaření300 g
Poleva:
čokoláda na vaření100 g
33% šlehačka140 ml
Postup přípravy:

Jednoduchý, rychlý a výborný cheesecake. Tomu se prostě nedá odolat!

Sušenky si rozdrtíme a smícháme s máslem. Vzniklou hmotou vyložíme dortovou formu, kterou nejprve vyložíme alobalem. 

Tvaroh smícháme se šlehačkou a vmícháme vlažnou rozpuštěnou čokoládu. 

Připravíme si polevu. Čokoládu rozpustíme ve šlehačce.

Po vychladnutí polevou přelijeme dort.

Necháme ztuhnout v lednici.

Podrobné info:
Počet porcí8 porcí
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno