

| Ingredience: | |
| cizrna | 2 plechovky |
| oloupané jablko | 1 ks |
| holandské kakao | 40 g |
| tekutina (mléko nebo voda) | 80 ml |
| odtučněný tvaroh ve vaničce | 250 g |
| Šmakoun lískooříškový krém | 1 a půl balení |
| bílky vyšlehané do sněhu | 2 ks |
| skořice | 1 lžička |
| prášek do pečiva | 1/2 lžičky |
| med nebo jiné sladidlo | dle chuti |
Máte chuť na něco čokoládového, ale nechcete mít výčitky? Tím pádem zkuste tuhle zdravou alternativu, kterou jsem pro vás vymyslela.
Cizrnu propláchneme a pokusíme se zbavit její "slupky". Cizrnu, nakrájené jablíčko a tekutinu dáme do mixéru a mixujeme dohladka. Dáme do misky a přidáme kakao, tvaroh, šmakouny, skořici, sladidlo, prášek do pečiva a nakonec vyšlehané bílky. Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečemev troubě cca 80 minut. Dozdobíme dle chuti a fantazie. Dobrou chuť!
Podrobné info: