

| Ingredience: | |
| kosti bizona | 1500 g |
| velká cibule i se slupkou | 2 ks |
| studená voda | 4 l |
| bizoní maso | 750 g |
| česnek | 1/2 hlavičky |
| sůl | 1 lžička |
| cukr | špetka |
| mrkev | 150 g |
| celer | 150 g |
| pórek | 1/2 ks |
| bobkový list | 2 ks |
| hřebíček | 6 ks |
| pepř | 1 lžička |
| petrželové stonky | dvazek |
| Na pročištění: | |
| bizoní maso | 500 g |
| mrkev | 150 g |
| celer | 200 g |
| pórek | 1/2 ks |
| bílky | 4 s |
Tento recept se za účasti trpělivosti vždy odmění lahodnou chutí. Zapneme pomalý hrnec a táhneme, táhneme, však víme, co je pro ty nejlepší vývary třeba, no ne?
Nejprve si upečeme kosti. Vložíme je na plech s pečícím papírek a pečeme v předehřáté troubě 180°C.
Jakmile jsou kosti upečené, přendáme je do pomalého hrnce a zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou ji opečeme na pánvi.
Zeleninu nakrájíme na velké kousky a vše přidáme do pomalého hrnce. Přidáme maso a veškeré koření. Hrnec zapneme na stupěň I na 8 hodin. Poté necháme vychladnout.
Podrobné info: