

| Ingredience: | |
| mleté maso | 500 g |
| mrkev | 1 ks |
| pórek - střední část | hrst |
| celer | kousek |
| rajský protlak | 1 plechovka |
| vývar | 3 dcl |
| sůl | dle chuti |
| oregano | dle chuti |
| cuketa | 4 ks |
| sýr | na posypání |
| olej | 2 lžíce |
| česnek | 1 stroužek |
Je třeba odlehčit (smích). Zvolit cuketu místo těstovin je opravdu skvělý a chutný nápad.
Na oleji necháme zezlátnout pokrájený pórek a nastrouhanou mrkev s celerem. Přidáme mleté maso, které necháme zatáhnout, rajský protlak a koření, podlijeme vývarem a dusíme cca 15-20min. Mezitím si škrabkou na zeleninu vytvoříme cuketové tagliatelle. V hluboké pánvi rozpálíme olej, vhodíme do něj oloupaný a rozmáčknutý celý stroužek česneku. Necháme chvíli ovonět olej, česnek vyjmeme, vložíme porci cukety a párkrát prohodíme, aby se ohřála. Podáváme s masovou směsí posypané sýrem.
Podrobné info: