

| brambory | 500 g |
| olivový olej | 3 lžičky |
| Brunche slanina (může být i anglická slanina) | 200 g |
| čedar | 100 g |
| zakysaná smetana | 100 g |
| čerstvá pažitka | hrstka |
| kuřecí prsa | 500 g |
| paprika | 300 g |
| Ingredience: |
Nezapomeňte servírovat se zakysanou smetanou, tak jídlu dodá úžasný šmrnc.
Brambory omyjeme kartáčkem a necháme osušit. Pak je na délku rozřízneme a vykrajovátkem vydlabeme brambory.
Mezi tím si opečeme slaninu, aby byla co nejvíce vypečená a kuřecí maso.
Brambory pokapeme olivovým olejem a dáme péct na 200°C po dobu 25min.
Pečené brambory naplníme slaninkou, masem a paprikou, zasypeme čedarem (nebo ementálem).
Necháme zapéct, posypeme čerstvě nakrájenou pažitkou a servírujeme se zakysanou smetanou!!!!