Pažitka
Název:

Domácí máslo


Domácí máslo


Ingredience:
Ingredience:
smetana min 30% dle potřeby
Postup přípravy:

Domácí máslo, jednoduchá záležitost, která chutí osloví. Začněme si vychutnávat chutě tak, jak mají být.

Ano je to tak! Každý si může doma udělat své domácí máslo za několik minut a to s jakoukoli příchutí.
Důležité je mít minimálně 30% smetanu, kterou šleháme tak dlouho, dokud se neoddělí podmáslí od vody. Přes pláténko vymačkáme vodu a můžeme servírovat.

Doporučujeme máslo dochutit třeba čerstvými bylinkami. Chuť, kterou získáte, rozhodně nenahradíte máslem z obchodu. 

www.facebook.com/RegionNaTaliri

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Petr Chudárek

    zavřít okno