Pažitka
Název:

Domácí pribiňáček s jahodovým pyré


Domácí pribiňáček s jahodovým pyré


Ingredience:
Ingredience:
tučného tvarohu ve vaničce250 g
33% šlehačková smetana1 kelímek
vanilkový cukr2 balíčky
čerstvé jahody500 g
moučkový cukr dle chuti
Postup přípravy:

Tento dezert milují nejen děti, ale jistě s ním potěšíte každého dospělého.Věřte, že jej nebudete dělat naposledy. Pět ingrediencí, které vás katapultují do nebe!

V misce smícháme tvaroh s vanilkovým cukrem.
Šlehačku ušleháme dotuha a přidáme k oslazenému tvarohu.
Omyté a okapané jahody překrájíme a spolu s moučkovým cukrem ponorným mixérem rozmixujeme na pyré. P
ár jahod si necháme na ozdobu.
Do sklenic či pohárů vrstvíme na střídačku pyré a pribiňáček.
Dáme vychladit a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Naďa Indruchová

    zavřít okno