

| Korpus základ: | |
| tvaroh (bez laktózy) | 750 g |
| mléko (rostlinné) | 150 ml |
| protein (vanilka) | 50 g |
| rýžová mouka | 50 g |
| sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
| pokrájené jahody | 150 g |
| vejce | 3 ks |
| zelený ječmen | dle chuti |
| matcha čaj | 1 sáček |
| citronová šťáva | 2 lžíce |
| Krém: | |
| Šmakoun krém pomerančový | 2 ks |
| tvaroh | 100 g |
| Ozdoba: | |
| zelený ječmen | dle chuti |
| jahody | dle chuti |
Píšete mi hodně o recepty a rady na detoxikaci. Tak tady přináším jeden takový, který je plný antioxidantů.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpus krom jahod dáme do mísy a vyšleháme.
Do jedné půlky přidáme ječmen, matchu a citronovou šťávu. Vrstvíme od středu do formy a prokládáme jahodami.
Pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si krém.
Vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme jahodami.
Podrobné info: