Korpus základ: | |
tvaroh (bez laktózy) | 750 g |
mléko (rostlinné) | 150 ml |
protein (vanilka) | 50 g |
rýžová mouka | 50 g |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
pokrájené jahody | 150 g |
vejce | 3 ks |
zelený ječmen | dle chuti |
matcha čaj | 1 sáček |
citronová šťáva | 2 lžíce |
Krém: | |
Šmakoun krém pomerančový | 2 ks |
tvaroh | 100 g |
Ozdoba: | |
zelený ječmen | dle chuti |
jahody | dle chuti |
Píšete mi hodně o recepty a rady na detoxikaci. Tak tady přináším jeden takový, který je plný antioxidantů.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpus krom jahod dáme do mísy a vyšleháme.
Do jedné půlky přidáme ječmen, matchu a citronovou šťávu. Vrstvíme od středu do formy a prokládáme jahodami.
Pečeme cca 45 minut.
Vyšleháme si krém.
Vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme jahodami.
Podrobné info: