Pažitka
Název:

Drůbeží játra s jablky a cuketou


Drůbeží játra s jablky a cuketou


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí játra500 g
šalotka1 ks
jablka2 ks
malá cuketa1 ks
máslo1 lžíce
kari koření1 lžička
bílé víno3 - 4 lžíce
sůl dle chuti
pepř dle chuti
máslo1,5 lžíce
Postup přípravy:

Dnes jsem připravila játra v kombinaci s jablky a cuketou jako minutku. Jsou křehká a moc dobrá.

Šalotku pokrájíme a orestujeme na rozehřátém másle .Přidáme překrájená játra a zprudka opečeme (2-3 minuty). Játra vyjmeme a dáme stranou. Na zbylém tuku podusíme pokrájená jablka a cuketu, Přidáme kari koření, zastříkneme bílé víno, dochutíme solí a papřem. Když jsou jablka i cuketa měkká, tak na poslední pár minut přidáme zpět orestovaná játra a prohřejeme. Podáváme se salátem a s tousty.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno