

| Ingredience: | |
| rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby) | 1 balení |
| olivový olej | trochu |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 3 stroužky |
| dýně Hokkaido | 1 ks |
| tofu natural | 1 balení |
| mrkev | 1 ks |
| chilli paprička | 1 ks |
| sojová omáčka | dle chuti |
| světlá sezamová semínka | špetka |
| tmavá sezamová semínka | špetka |
Není čína, jako čína. Využijte dýni, jako nástroj pro recepty tisíce chutí.
Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat.
Na talíři posypat tmavým sezamem.