

| Ingredience: | |
| Česk Ghíčko Bio | dle potřeby |
| bílá cibule | 1/2 ks |
| cuketa | 1/2 ks |
| máslová dýně | 250 g |
| bílá ředkev | 1 ks |
| batáty | dle potřeby |
| majoránka | dle chuti |
| bazalka | dle chuti |
| česnek | 2 malé stroužky |
| voda | dle potřeby |
| světlá quinoa | dle potřeby |
| červená quinoa | dle potřeby |
Dnes ráno jsem vstala a přemýšlela, co připravím k obědu. Pořád mě nic nenapadalo, tak jsem si vyndala pár ingrediencí na pracovní desku a během chviličky se zrodila myšlenka na omáčku.
Na Ghí orestujeme bílou cibuli, přidáme pokrájenou dýni, ředkev, cuketu, batát, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme majoránku, osolíme, vaříme do změknutí zeleniny a nakonec přidáme prolisovaný česnek, krátce povaříme a nakonec přidáme pár lístečků čerstvé bazalky, podáváme s quinou nebo jinou oblíbenou přílohou.
Quinou propláchneme, zalijeme vodou a vaříme přibližně 15 minut.
Podrobné info: