

| Ingredience: | |
| České Ghíčko | dle potřeby |
| máslová dýně | 250 g |
| petržel | 1 ks |
| celer | 30 g |
| nové koření | 2 kuličky |
| bobkový list | 1 - 2 ks |
| sůl | dle chuti |
| rýže basmati | dle potřeby |
| voda | dle potřeby |
| krůtí maso | 450 g |
Z farmářské prodejny mi dovezli čerstvé masíčko až k nám domů, objednávám z farmářské prodejny pravidelně a musím říct, že mi to velmi vyhovuje, ráda si ušetřím čas. Cena je trošku vyšší, ale maso je úžasné, máslovou dýni jsem měla načatou a tak nebylo co řešit, omáčky u nás frčí a náš malý strávníček má masové období a na omáčce si moc pochutnal.
Maso omyjeme, nakrájíme, orestujeme na Ghí společně s pokrájenou zeleninou, zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření, vaříme do změknutí masa a zeleniny. Maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, podáváme s rýží basmati.
Podrobné info: