Pažitka
Název:

Dýňové koření


Dýňové koření


Ingredience:
Ingredience:
mleté skořice3 lžíce
mletý zázvor2 lžičky
nové koření1 a 1/2 lžičky
strouhaný muškátový oříšek1 a 1/2 lžičky
hřebíček mletý1 a 1/2 lžičky
Postup přípravy:

Pravým základem ať už dýňového koláče či rolády je koření, které dodá ve výsledku ten pravý šmrnc. 

Všechny složky smícháme dohromady. Nic víc.

Ten hřebíček se bude asi hůře shánět mletý, v tom případě nezbývá nic jiného, než ho umlýt či rozmixovat.

A máme hotovo! Koření si schováme nejlépe do uzavíratelného sáčku či nějaké kořenky.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Jarda Poustecký

    zavřít okno