Pažitka
Název:

Enchiladas lasagne


Enchiladas lasagne


Ingredience:
Ingredience:
mleté hovězí maso500 g
fazole Kidney1 plechovka
sekaná rajčata1 plechovka
kukuřice1 plechovka
cibule1 ks
česnek2 stroužky
mletá paprika špetka
tortilly (4 ks)1 balíček
mozzarella400 g
bílý jogurt1 ks
sýr Philadelphia1 ks
zeleninový vývar (bez vody) kelímek
sůl špetka
cukr lžička
Postup přípravy:

Musim se s vámi podělit o úžasné Enchiladas lasagne , kdo má rád chili con carne a lasagne, je tohle úžasná kombinace.

Na oleji se osmažím cibulku s česnekem, který přidáte později, aby nezhořkl. Přidáme mleté maso, které osolíme a krátce restujeme. Přidáváme fazole, kukuřici, mletou papriku, cukr a rajčata. Krátce podusíme a nakonec vmícháme sýr philadelphia s bílým jogurtem a dále povaříme asi 10-15 minut. Dokud nám směs pěkně nezhoustne. Mezitím si připravíme zapékací mísu, kterou lehce vymažeme olejem  a klademe. Nejprve však začněte na dnou pekáčku omáčkou, poté tortilly a trošku nastrouhané mozzarelly. Celý postup opakujeme, dokud nemáme poslední tortilu. 
Poslední vrstva bude omáčka a strouhaný sýr.

Dáme do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme zhruba 20 minut.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Monika Narrath

    zavřít okno