Pažitka
Název:

Exotická ovesná raw přesnídávka s rakytníkem


Exotická ovesná raw přesnídávka s rakytníkem


Ingredience:
Ingredience:
banány3 ks
mango1 ks
voda300 ml
kešu ořechy hrst
mražený rakytník (kdo nemá, tak sežene pyré) hrst
ovesné vločky3 hrsti
Postup přípravy:

Mňamka hlavně pro děti. A já jsem spokojená, když mají dravou svačinku plnou vitamínů. Tedy raw, bez mléka a cukru je přece super! Hustota je podobná jako u kešugurtu, který jsem dělala nedávno.

Všechny ingredience rozmixujeme ve výkonném mixéru. Trochu déle a úplně dohladka. Nalijeme do misek a necháme chvíli v lednici uležet. Podáváme třeba posypané skořicí s kousky ovoce.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Andrea Ruňaninová

    zavřít okno