

| Ingredience: | |
| chorizo nebo suchá pikantní klobáska | 1 ks | 
| rajčata | 1 plechovka | 
| fenykl | 1 střední bulva | 
| sýr feta | 200 g | 
| těstoviny | dle potřeby | 
Jednoduchý a rychlý recept. Čtyři ingredience, všechny ze středomoří a v jednom talíři se spojí Řecko, Španělsko a Itálie v dokonalé harmonii.
Chorizo nakrájíme na tenká kolečka. Na tenké plátky nakrájíme i přepůlenou fenyklovou bulvu. Nejdříve orestujeme klobásku, přidáme fenykl a nakonec zalijeme plechovkou loupaných a krájených rajčat. Vaříme jenom chvíli, než se zredukuje šťáva z rajčat. 
Uvařenou omáčku smícháme s těstovinami a na talíři posypeme nadrobeným sýrem feta. Jídlo už není třeba solit ani nijak kořenit.