Pažitka
Název:

Farfalle s chorizem, fenyklem a sýrem feta


Farfalle s chorizem, fenyklem a sýrem feta


Ingredience:
Ingredience:
chorizo nebo suchá pikantní klobáska1 ks
rajčata1 plechovka
fenykl1 střední bulva
sýr feta200 g
těstoviny dle potřeby
Postup přípravy:

Jednoduchý a rychlý recept. Čtyři ingredience, všechny ze středomoří a v jednom talíři se spojí Řecko, Španělsko a Itálie v dokonalé harmonii.

Chorizo nakrájíme na tenká kolečka. Na tenké plátky nakrájíme i přepůlenou fenyklovou bulvu. Nejdříve orestujeme klobásku, přidáme fenykl a nakonec zalijeme plechovkou loupaných a krájených rajčat. Vaříme jenom chvíli, než se zredukuje šťáva z rajčat. 
Uvařenou omáčku smícháme s těstovinami a na talíři posypeme nadrobeným sýrem feta. Jídlo už není třeba solit ani nijak kořenit.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Lada Kovářová

    zavřít okno